Kako prići devojci?

“ Najnovije tehnike i saveti ce te pretvoriti u
Majstora Zavodjenja”

KAKO I GDE UPOZNATI DEVOJKU I KAKO JOJ PRIĆI
Sve zavisi od toga koliko I kakve devojke želiš da upoznaš.
Ako želiš atletski građene ideš u teretanu.
Ako želiš neku intelektualku ideš na neka predavanja.
Ako želiš razne ideš u neki supermarket.
Razumeš šta hoću da kažem?

Sigurno mesto gde ćeš naći puno žena (devojaka) je neki bar, diskoteka, noćni klub… Ali budi svestan toga da će one biti mnogo nedostupnije zahvaljujući velikom broju napaljenih tipova koji ih saleću sa svih strana, čašćevaju pićem I nepotrebno im dižu cenu.

Samo jedno zapamti ŽENE ĆE U TVOM ŽIVOTU IMATI ONOLIKO MOĆI KOLIKO IM TI DAŠ. Zato nemoj da im prepustiš moć I kontrolu, čuvaj je za sebe.


Kako da ih zainteresuješ

Nikad nemoj da deluješ previše srećno.
Žene intrigiraju muškarci koji deluju smireno I skoro ravnodušno. Zgodne ribe su navikle da se muškarci u toku razgovora unervoze I zagreju, zbog ovog one će odmah primetiti da si drugačiji I da si smiren I opušten.

Nikad nemoj da im dozvoliš da osete da si previše zainteresovan na početku.

Kako da dobiješ broj telefona

Broj telefona je najbolje da tražiš pred kraj razgovora, da deluje onako usput.. A ako primetiš da baš deluje zaiteresovano na primer, daš joj svoj mobilni I kažeš joj “Upiši mi svoj broj, bilo bi lepo da mi se nađe”.
A ako je baš zainteresovana pošto dobiješ broj telefona možeš joj reći “Dala si mi broj, zvaću te večeras, budi spremna I javi se, ok?” u ovom slučaju možeš joj I reći u koliko ćeš da pozoveš tako da je ograđuješ od toga da te iskulira kasnije kad joj “proradi” mozak.

Ako često pitaš I tražiš broj telefona, često ćeš ga I dobiti.
Nemaš šta da izgubiš.

Ako si u toku jednog dana nabavio više brojeva telefona I upoznao više kandidatkinja izaberi jednu koja ti se najviše dopada I pozovi je. Nemoj da osećaš da si obavezan prema nekoj devojci da je pozoveš ako si joj to rekao, uvek biraj najbolju iz ponude.


Zaključak: budi smiren I opušten kao u toku razgovora, I slobodno pitaj za broj I videćeš da će veliki procenat njih pristati I dobićes ga.
.

Shvati da nije važno koliko love imaš, kako izgledaš, da li si ljut ili ti je dojadilo da te izigravaju, MORAŠ pročitati ovo! Može ti promeniti život! NARUČI KNJIGU!!!