Zavodjenje I Govor Tela

“ Najnovije tehnike i saveti ce te pretvoriti u
Majstora Zavodjenja”

Zavodjenje I Govor Tela
Obrati PAŽNJU!!
    Kada pričaš sa devojkom Govor tela I ton glasa su mnogo bitniji od onoga što kažeš!
    Moram da ti skrenem pažnju, iz ličnog iskustva znam da žene detektuju I osete mnoge stvari na osnovu tvog držanja, pokreta I tona kojim govoriš. Pitaj neku prijateljicu za mišljenje o nekoj osobi koja prolazi pored vas, bićeš iznenađen šta će ti sve reći, a samo je pogledala na trenutak.
   Moje mišljenje je da žene preferiraju skoro arogantnog muškarca koji je potpuno siguran u sebe.
   Mnoge devojke će ti reći da se ne pale na uobražene (arogantne) muškarce, ali ja sam uvideo da ako pomešaš šalu sa arogancijom dobijaš neodoljivu kombinaciju.

  Dakle, kako da koristiš svoje telo da bi stvorio ovakav utisak?
   Kao prvo, hodaj uspravno, drži glavu gore.
   Sledece, uspori svoje pokrete, smanji gestikulaciju.
 
Usporavajući stvaraš
misteriju I intrigu, deluješ odlučno.
  Ja sam na primer vežbao svoje pokrete, hod, koliko brzo se okrećem, pa čak koliko često trepćem u toku razgovora sa nekom devojkom.
Zapamti da sve ove stvari pogađaju podsvest žena, a to je naše tajno oružje.
  Predlažem ti da takođe pažljivo ponovo odgledaš filmove sa Richard Geer-om.
   Zapazi njegovo držanje, njegov hod, pokrete, ton glasa, poglede, sve će ti biti jasno.

Još jedan od načina da stvoriš tenziju I skreneš pažnju u toku razgovora je da ubaciš pauzu (kao političari), pa još dodaš I ozbiljan prodoran pogled, I stvorićeš veoma snažan osećaj snage I samopouzdanja.

Primer, možeš reći:  umesto “Pa, da sam ja ti, samo bih joj rekao ono šta mislim”  ti kaži “Pa…(pauza) da sam ja ti..(napraviš pauzu I pogledaš je prodorno u oči) samo bih joj rekao ono što mislim”.

Ako naučiš da kombinuješ zavodljiv glasovni ton sa pokretima tela I pogledima uvidećeš da će devojke da se pale I kad budeš pričao I o banalnim stvarima kao što je vremenska prognoza.

Shvati da nije važno koliko love imaš, kako izgledaš, da li si ljut ili ti je dojadilo da te izigravaju, MORAŠ pročitati ovo! Može ti promeniti život! NARUČI KNJIGU!!!